K.o.z.e.e. i Klub Melisa i Jazz zapraszają na warsztat „Wegańska kuchnia sezonowa”, Jak gotować pyszne potrawy, zdrowe, etyczne i pełnowartościowe.
Prowadzi: Magdalena Komuda, wyjątkowa pasjonatka kuchni, autorka najbardziej popularnego bloga kuchni wegańskiej w Polsce http://icantbelieveitsvegan-veganstories.blogspot.com/
Klub Melisa i Jazz, ul. Mostowa 10, piętro
Piątek, 15 czerwca, godz. 17:00 Koszt warsztatu: 35 zł Trwania: 3 godzin.
Gotowanie i rozmowa o diecie wegańskie, wspólna kolacja. Ucz się na sprytnie gotować!!
Miły klimat i pyszności gwarantowane.
Warsztat ograniczony do 15 osób, proszę wpisywać się na adres: kozeetorun@tlen.pl
Zielone Menu:
- Włoska zupa Minestrone z pesto i grzankami plus pesto pietruszkowe.
- Kotleciki brokułowo-groszkowo-tofu
- Szpinak curry z cieciorka i kasza pęczak
- Sosy do kotlecików : pomidorowo-śmietankowy i pieczarkowy
- Sałatki z rożnej zieleniny plus prażone pestki i kawałki młodych buraczków
- Kompot rabarbar-truskawki-gruszki z odrobiną imbiru
- Brownie tofucake z truskawkami